حلقوی

 

مفهوم فضا

مفهومِ فضا مانند مفهومِ زمان و مفهومِ مادّه در صد سال گذشته در ارتباط با دست‌آوردهای شگرفِ علمی تغییرات اساسی داشته است، تغییراتی حاصل از نقد فیزیکی و فلسقی آن. مفهومِ جدید فضا بسیار متفاوت از آنی است که در طول هزاران سال گذشته تا اوایل قرنِ بیستم

خورشيدگرفتگی در کوير


خورشید گرفتگی دی ماه ۹۸ زیر ذره بین

((‌ آهای – شصت ثانیه به تلاقی دوم مانده به ساعت مچی دیجیتالم نگاه میکنم که ثانیه ها را میشمارد و به سرعت به نقطه ی اوج کسوف سال ۱۹۸۰ نزدیک میشود.

خورشیدگرفتگی حلقوی 5 دی 1398

خورشید گرفتگی یکی از رویدادهای بسیار زیبا در دنیای ستاره‌شناسی است که به ندرت می‌توان آن را در محل زندگی خود مشاهده کنید. آخرین خورشیدگرفتگی کلی ایران در 20 مرداد 1378 بود که بسیاری از مناطق ایران رصد شد و خاطرات بسیاری را برای ایرانیان به جای گذاشت.

عکاسی از کسوف حلقوی دی ماه 98

هستند سوژه هایی که در دسته بندی ها جز سوژه های آسمان شب قرار نمیگیرند اما منجمان آماتور و حرفه ای سراسر دنیا برای دیدنشان لحظه شماری میکنند. قطعا اولین این سوژه ها خورشید گرفتگی یا کسوف است.در دوران مدرسه بارها و بارها در مورد این گرفت ها خوانده ایم

تاج بزرگ

اکثر عکس‌هایی که از خورشید تهیه می‌شوند، نمی‌توانند به خوبی، عظمت تاج آن را نشان دهند.

تصویر نجومی روز ناسا: برخوردی کیهانی که حلقه‌ای کیهانی را به وجود آورد

چگونه یک کهکشان توانسته به این شکل دربیاید؟

تصویر نجومی روز ناسا: کهکشانهای دوردست

این گروه کهکشانی خیره کننده، با فاصله 450 میلیون سال نوری از زمین، خیلی خیلی از ما دور است و با عنوان خوشه کهکشانی آبل S0740 یا Abell S0740 دسته بندی شده.

تغییر ساختار توزیع میدان گرانشی اجسام در حال حرکت با سرعت های زیاد

این مقاله دلیل شکل گیری بازوهای کهکشان های مارپیچی و نیز ماهیت ماده تاریک و انرژی تاریک را وجود پدیده ای فیزیکی و در عین حال ناشناخته به نام تغییر ساختار توزیع میدان گرانشی اجسام در حال حرکت با سرعت های زیاد بیان می کند.

زادروز "گلن تئودور سیبورگ" کاشف عناصر فرا اورانیومی

امروز 30 فروردین مصادف با زادروز "گلن تئودور سیبورگ"، شیمی‌دان آمریکایی است که بخاطر خدمات علمی او در زمینه کشف 10 عنصر فرااورانیومی، وی موفق به دریافت جایزه نوبل شیمی شد.


Top