استفاده از گرافن به عنوان منبع انرژی بی‌نهایت

محققان دانشگاه آرکانزاس به تازگی موفق شده‌اند که با استفاده از گرافن یک منبع انرژی تمام‌نشدنی تولید کنند.

ابداع پارچه‌ای با قابلیت حفظ جریان الکتریسیته

یک محقق ایرانی در استرالیا پارچه ای ابداع کرده است که می تواند الکتریسیته را همانند باتری ها در خود نگه دارد، دستاوردی که نویدبخش ساخت شارژرهای پوشیدنی تلفن های همراه است.

باکتری‌ها در نقش موج‌بر!

باکتری‌هایی که بر روی دریا و دریاچه‌ها شناورند، با پراکنده‌کردن نور باعث می‌شوند اعماق آب تاریک به نظر بیاید؛ اما اگر پرتو لیزر پرقدرتی به درون آب بتابانیم، همان باکتری‌ها با عبور نور همانند یک موج‌بر عمل می‌کنند و روشنایی درون آب را افزایش می‌دهند.

استفاده از تجهیزات الکترونیکی ارگانیک در ابزارهای روزمره

یک گروه بین‌المللی از محققان راهکار جدیدی را برای استفاده از فناوری تجهیزات الکترونیکی ارگانیک در ابزارهای مختلف شناسایی کردند.

اولین حلقه پایدار پلاسما در هوای آزاد ساخته شد

مهندسان موسسه فناوری کالیفرنیا(کلتک) اولین حلقه پلاسما را که به منظور ذخیره‌سازی انرژی به کار می‌رود، در هوای آزاد ساختند.

کنایه فیروز نادری به ساختار آموزشی ایران!

فیروز نادری دانشمند ایرانی سازمان فضایی آمریکا(ناسا) نسبت به نامگذاری یک دبیرستان در روستای "کفچرین" ارومیه واکنش نشان داد.

زنان نقشی بی بدیل در فیزیک پزشکی دارند

رئیس انجمن فیزیک پزشکی با اشاره به حضور پررنگ زنان در عرصه علم فیزیک، نقش آنها را در ظهور، توسعه و تداوم فیزیک پزشکی بی بدیل دانست.

چالش نوآوری انرژی‌های تجدیدپذیر برگزار می‌شود

چالش نوآوری انرژی‌های تجدیدپذیر و پاک با هدف ارائه نمونه‌سازی و بازاریابی ایده استارتاپی در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر با حمایت ستاد توسعه فناوری حوزه انرژی معاونت علمی ریاست جمهوری، 8 تا 11 آذر ماه سال جاری در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

وقتی ذرات بی‌جان به نوعی زنده می‌شوند

وقتی ذرات بی‌جان به نوعی زنده می‌شوند

دستاوردهای چین در فیزیک کوانتوم برای راه اندازی شبکه های مخابراتی

مجله آمریکایی نیوزویک در آخرین شماره خود نوشت: چین در رشته فیزیک کوانتم پیشرفتهای چشمگیری کرده و ممکن است در این زمینه در آینده جهان برای راه اندازی شبکه های مخابراتی غیر قابل نفوذ حرف آخر را بزند.


Top