تصاویر فضایی برتر در هفته گذشته

تصاویر فضایی برتر در هفته گذشته

پایگاه خبری "اسپیس"، منتخبی از تصاویر فضایی روزهای اخیر را منتشر کرد.


به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، پایگاه اسپیس منتخبی از تصاویر فضایی برتر روزهای اخیر را منتشر کرده است.


یخچال طبیعی آلاسکا



یخچال طبیعی کلمبیا در جنوب شرقی آلاسکا قرار دارد. با مشاهده تصاویر اخیری که ماهواره‌های "لندست" (Landsat) ثبت کرده‌اند می‌توان دریافت که چگونه یخچال طبیعی آلاسکا و ناهمواری‌های اطراف آن از سال ۱۹۸۶ تغییر کرده است.


این تصویر ترکیبی از امواج کوتاه مادون قرمز و طیف‌های سبز رنگ الکترومغناطیسی است.


در این تصویر ساختگی برف و یخ به رنگ آبی روشن، پوشش گیاهی به رنگ سبز روشن، ابرها به رنگ سفید یا نارنجی روشن،  آب‌های آزاد آبی تیره، سنگ بستر قهوه‌ای رنگ و سنگ‌های یخچالهای طبیعی خاکستری رنگ هستند.


"لندست" ماهواره سنجش از دور زمینی است که توسط کمپانی "ماهواره مشاهدات زمینی" آمریکا طراحی و ساخته شده‌ است. لندست نام یک سری از ماهواره‌هایی است که برای جمع‌آوری اطلاعات از منابع زمینی در یک چهارچوب منظم و سیستماتیک طراحی شده‌ است.


فضانوردان اعزامی به ایستگاه فضایی بین‌المللی



ناسا اسامی ۹ زن و مرد فضانوردی را که قرار است در سال ۲۰۱۹ با فضاپیماهای حمل خدمه "بوئینگ" و "اسپیس‌ایکس" به ایستگاه فضایی بین‌المللی بروند اعلام کرد.


این خدمه برای اولین تست‌های پروازی همراه با سرنشین فضاپیماهای "استارلاینر" و "دراگون در نظر گرفته شده‌اند.


این رویداد به صورت آنلاین پخش شد و توسط "جیم برایداستاین" مدیر ناسا برگزار شد.


اسامی این ۹ فضانورد که در عکس مشخص هستند، از چپ به راست عبارت است از سونی ویلیامز، جاش کاسادا، اریک بو، نیکول مان، کریس فرگوسن، داگ هارلی، باب بنکن، مایک هاپکینز و ویکتور گلوور. (Suni Williams, Josh Cassada, Eric Boe, Nicole Mann, Chris Ferguson, Doug Hurley, Bob Behnken, Mike Hopkins, Victor Glover)


توفان سهمگین "هکتور"



"ریکی آرنولد " (Ricky Arnold) فضانورد ناسا از ایستگاه فضایی بین‌المللی که حدود ۴۰۳ کیلومتر بالای سطح زمین قرار دارد، تصویری از توفان عظیم هکتور را روز گذشته ثبت کرد.


او با انتشار این عکس گفت: توفان هکتور در حال حرکت به سمت هاوایی است.


نزدیکترین تصویر از سیارک ۱۶۲۱۷۳ ریوگو



فضاپیما "هایابوسا۲" ماموریت آوردن نمونه ژاپنی در نزدیکترین فاصله به یک سیارک ۱۶۲۱۷۳ ریوگو قرار گرفت. سیارک ۱۶۲۱۷۳ ریوگو یک سیارک آپولو است. برابر برنامه‌ریزی انجام شده قرار است که کاوشگر فضایی ژاپنی هایابوسا ۲ از این سیارک نمونه برداری کرده و نمونه را در ماه دسامبر سال ۲۰۲۰ به زمین برمی‌گرداند.



مشخصات
نام
ایمیل یا شماره تماس
کد امنیتی
هنوز هیچ پیامی ارسال نشده است.



Top