منتخب اخبار فضایی روزهای اخیر از نگاه پایگاه

منتخب اخبار فضایی روزهای اخیر از نگاه پایگاه "اسپیس" + تصاویر

پایگاه خبری "اسپیس"، منتخبی از تصاویر فضایی روزهای اخیر را منتشر کرد.


به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، پایگاه خبری اسپیس منتخبی از تصاویر فضایی روزهای اخیر را منتشر کرد.


سقوط موشک ژاپنی


موشک" MOMO-2" ساخته شده توسط یک شرکت خصوصی ژاپن لحظاتی پس از ارتفاع گرفتن از سطح زمین، سقوط کرد ودر نهایت با یک انفجار عظیم و پر سر و صدا در آتش سوخت. این موشک که توسط شرکت خصوصی "Interstellar Technologies" توسعه یافته بود، از شهر "تایکی" پرتاب شد و قرار بود به ارتفاع 100 کیلومتری رفته و در فضا قرار بگیرد.


شفق قطبی شگفت‌انگیز مشتری



تحقیقات جدید نشان می‌دهد که قمرهای مشتری می‌توانند شفق‌های قطبی زیبایی را در قطب این سیاره ایجاد کنند. در مشتری و زحل قطب‌های مغناطیسی قوی‌تری وجود دارد و هر دوی آن‌ها کمربند تشعشع بزرگی دارند و شفق‌های قطبی آنها را می‌توان به وضوح توسط تلسکوپ‌ها مشاهده کرد. در اورانوس و نپتون نیز شفق قطبی وجود دارد.


شفق‌های قطبی در مکانی مانند زمین توسط بادهای خورشیدی ایجاد می‌شود، ولی در مشتری اقمار آن به خصوص قمر" lo" علت وجود این پدیده هستند.


شهاب‌سنگ در اقیانوس



برای نخستین بار، دانشمندان چند شهاب سنگ در بستر اقیانوس در ایالت واشنگتن یافتند. به گفته‌ دانشمندان این بزرگ‌ترین شهاب‌سنگی است که طی حدود 20 سال گذشته در ایالات متحده آمریکا یافت شده است. محققان از زیردریایی‌های رباتیک برای جستجوی قطعات شهاب‌سنگ‌ها استفاده کردند.


برخورد جسم عظیم با اورانوس



مطالعه جدید محققان نشان می‌دهد که میلیاردها سال پیش یک جسم عظیم که اندازه آن دو برابر اندازه زمین بوده است، با اورانوس برخورد کرده است. محققان بر این باورند که این برخورد دلیل بسیاری از ویژگی‌های عجیب موجود در این سیاره است.


تولد یک سیاره



دانشمندان برای نخستین بار توانستند با استفاده از "تلسکوپ‌های  بسیار بزرگ وی.ال.تی (VLT) سازمان رصدخانه جنوبی اروپا در شیلی که قوی‌ترین تلسکوپ جهان به شمار می‌روند، لحظه تولد یک سیاره را مشاهده کنند.


این سیاره "Dubbed PDS 70b" نام دارد و 370 سال نوری از زمین فاصله دارد و دمای سطح آن بیش از 1000 درجه سانتیگراد است. دانشمندان بر این باورند که این سیاره تقریبا 3 میلیارد کیلومتر از ستاره مرکزی‌اش فاصله دارد که این فاصله تقریبا همانند فاصله بین اورانوس و خورشید است.



مشخصات
نام
ایمیل یا شماره تماس
کد امنیتی
هنوز هیچ پیامی ارسال نشده است.



Top