درها به روی تلسکوپ فضایی جیمز وب بسته شد.
جانشین هابل در داخل یک اتاقک بزرگ محبوس شده تا تحت یک رشته آزمایش ها برای شبیه سازی شرایط حاکم در مدار زمین قرار گیرد.
مهندسان ابتدا باید همه هوای محفظه را خالی کنند و بعد دمای آن را در حد فوق العاده ای پایین آورند.
بعد از گذشت حدود ۳۰ روز، تلسکوپ باید آماده شروع آزمایش هایی باشد که آینه بی نظیر تلسکوپ و توانایی آن در متمرکز کردن نور را محک خواهد زد.جولی لندر مهندس ناسا در این پروژه گفت: "دمایی که تلسکوپ در مدار تجربه خواهد کرد حدود ۳۰ درجه کلوین - ۳۰ درجه بالاتر از صفر مطلق - است؛ اما ما تلسکوپ را در دمای کمی پایین تر تست می کنیم."تلسکوپ فضایی جیمز وب قرار است طبق برنامه یک سال و اندی دیگر با موشک اروپایی آریان پرتاب شود.این تلسکوپ حاوی تجهیزاتی برای رسوخ حتی بیشتر از تلسکوپ هابل در عمق کیهان است؛ به طوری که برای ردیابی نور اولین ستارگانی که در جهان روشن شدند تلاش خواهد کرد.آخرین مراحل آماده سازی تلسکوپ در مرکز فضایی جانسون در تگزاس انجام می شود تا اطمینان حاصل شود دارای مشکلاتی مثل هابل نیست.وقتی تلسکوپ هابل در سال ۱۹۹۰ پرتاب شد تصاویر آن واضح نبود که ناشی از انحرافی بسیار اندک در آینه یکپارچه آن بود. فضانوردان بعدا با افزودن عدسی های ترمیمی آن مشکل را برطرف کردند.تلسکوپ جیمز وب طوری طراحی شده که امکان تکرار آن اشتباه وجود ندارد اما سیستم های آن برای تضمین بی نقص بودن ابتدا باید در شرایط سختی که در فضا تجربه خواهد کرد امتحان شود.
خانم لندر توضیح می دهد: "یکی از درس های هابل این بود که اگر یک آینه بزرگ دارید ممکن است به مشکل برخورد کنید. درحالی که در جیمز وب، ما ۱۸ قطعه آینه مجزا داریم و هر آینه موتورهایی در پشتش دارد که اجازه می دهد آنها را طوری تنظیم کنیم که همه آینه ها به طور کامل فوکوس شوند."
این تلسکوپ در فاصله یک و نیم میلیون کیلومتری از زمین مستقر خواهد شد.
تلسکوپ بعد از انجام آزمایش ها در این محفظه در مرکز فضایی جانسون به کارخانه ماهواره سازی شرکت نورتروپ گرامن در کالیفرنیا منتقل خواهد شد.
تلسکوپ در آنجا قرار است به "اتوبوس" فضایی که با آن به مدار خواهد رفت وصل شود. همچنین سایه بان بسیار بزرگی که در برابر نور خورشید از آن محافظت خواهد کرد هم وصل می شود.
طراحی و ساخت این تلسکوپ که بزرگترین رصدخانه فضایی جهان است طی نزدیک به سه دهه انجام شده.
تلسکوپ فضایی جیمز وب پروژه مشترک سازمان های فضایی آمریکا، اروپایی و کاناداست.