مخاطرات "دماوند" در صورت انفجار/نگرانی محققان از کنده شدن قله دماوند!

بر اساس مطالعات محققان در صورت فوران آتشفشان دماوند شهرهایی که تا حتی صدها کیلومتر از این آتشفشان دور هستند، از فوران‌های آن در امان نخواهند ماند؛ از این رو طرح "رفتارسنجی دماوند" با ایجاد ۱۰ ایستگاه لرزه‌نگاری در دستور کار محققان قرار گرفته است.

یک زمین شناس مطرح کرد؛ دماوند آتش زیر خاکستر است

یک زمین شناس گفت: دماوند قله آتشفشانی فعالی است که امکان وقوع آتشفشان وجود دارد اما علائم ناشی از وقوع این امر دیده نمی شود.

نقش ذرات آهن و سیلیس در تجمع اکسیژن در زمین

محققان دریافتند ذرات سیلیس و آهن نقش مهمی در تجمع اکسیژن در زمین در سال های ابتدایی شکل گیری حیات داشته اند.

آب و هوای اروپا به ۵۰ میلیون سال قبل بر می گردد

طبق تحقیقی جدید با توجه به روند صعودی افزایش دی اکسید کربن در جو، احتمالا موج گرما کره زمین را در بر می گیرد. در این وضعیت آب و هوای اروپا به ۵۰ میلیون سال قبل بر می گردد.

عصر زمین شناختی حاضر «مگهالایان» نام گرفت

پس از بحث و گمانه زنی زیاد دانشمندان درباره مراحل زمین شناختی به این نتیجه رسیدند که اکنون در عصر «مگهالایان یا Meghalayan» زندگی می کنیم. این عصر از ۴۲۰۰ سال قبل آغاز شده است.

نمونه ۱.۴ میلیارد ساله از اکسیژن کره زمین کشف شد

کشف نمونه ای از اکسیژن موجود در کره زمین در ۱.۴ میلیارد سال قبل به دانشمندان امکان داده تا اطلاعات بیشتری در مورد جو کره زمین در عصر باستان جمع آوری کنند.

فرونشست 71 سانتی‌ دشت‌های نیمه‌غربی/تهیه نقشه فرونشست کشور

بر اساس نقشه فرونشست دشت‌های ایران که از سوی سازمان زمین‌شناسی در بازه زمانی تنش آبی سال 95 تهیه شد، بیشتر دشت‌های ایران در نیمه غربی بیش از 7 سانتی‌متر فرونشست دارند.

استاد گروه مهندسی آب در دانشگاه ساری: باروری ابرها مشکل خشکسالی را حل نمی‌کند

استاد گروه مهندسی آب، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری گفت:باروری ابرها در سطح کلان نمی تواند مشکل خشکسالی را برطرف کند.

رکوردهای جدید گرما ثبت شد/ تابستان ها گرم تر می شود

تحقیقات جدید نشان می دهد افزایش دمای آب و هوای جهان احتمالا دو برابر مدل های قبلی پیش بینی گرمایش زمین است. این در حالی است که گرمای بی سابقه در سراسر جهان رکورد زده است.

وجود ۳ گسل فعال در اطراف دریاچه ارومیه/ثبت ۱۲۶ زلزله ۳ تا ۴.۹ در مدت ۱۲ سال

علی‌رغم آنکه بر اساس مطالعات محققان از غرب دریاچه ارومیه گسل ممتدی با راستای تقریبی شمال – جنوبی به‌نام "گسل ارومیه" یا "گسل زرینه‌رود" عبور می‌کند...


Top