نانولوله‌های

 

ساخت پنل‌های خورشیدی ظریف با جوهر زنده

دانشمندان به‌تازگی پنل‌های زیستی- خورشیدی را با کمک پرینتر‌های جوهری تولید کرده‌اند که به عنوان حسگر برای ردیابی شاخص‌های سلامتی انسان یا به عنوان کاغذ دیواری برای مانیتورینگ شرایط هوای خانه مورد استفاده قرار می‌گیرند. این پنل‌ها کاملا زیست تخریب‌پذی

استفاده از سیاه‌ترین ماده دنیا در المپیک زمستانی 2018 کره جنوبی!

کره‌جنوبی قصد دارد تا از ماده‌ای حاوی نانولوله‌کربنی که شبیه به سیاه چاله بوده و نور را می‌بلعد، در المپیک زمستانی استفاده کند.

ساخت مواد کامپوزیتی جدید از نانولوله‌های کربنی

محققان مواد جدید کامپوزیتی ساخته شده از نانولوله‌های کربنی را تولید کردند که در ترکیب با مواد دیگر ویژگی‌های منحصربفرد خود را حفظ می‌کند.

حذف گازهای گلخانه‌ای با نانوجاذب‌های ساخت محققان دانشگاه علم‌وصنعت‌

پژوهشگران دانشگاه علم و صنعت ایران، نانوکامپوزیتی برای جداسازی گاز گلخانه‌ای دی‌اکسید کربن عرضه کردند که به گفته آنها این نانو جاذب با روش اقتصادی تولید شده و قابلیت جذب بالایی دارد.

تشخیص فوری سرب در آب به کمک اختراع دانشمند 11 ساله!

یک دختر 11 ساله به دلیل اختراع چشمگیر خود موفق به کسب عنوان "برترین دانش‌آموخته جوان آمریکایی" شد.

شارژ باتری "آسفالتی" تنها در 5 دقیقه

محققان دانشگاه رایس موفق شدند با استفاده از افزودن آسفالت به باتری‌های لیتیوم-آهن، قابلیت‌های آنها را تا حد خوبی افزایش دهند.

پیش‌بینی برندگان نوبل شیمی 2017

تنها یک روز دیگر جهان خواهد دانست که چه کسی برنده صد و نهمین جایزه نوبل شیمی است. همینطور که هیجان یک بار دیگر همه را در بر می‌گیرد، تحلیلگران و مفسران به صورت آنلاین پیش‌بینی‌های خود را در مورد اینکه فکر می‌کنند چه کسی احتمال دارد که معتبرترین جایزه

تولید برق از جریان خون!

یک گروه از محققان چینی، با استفاده از اصولی مشابه با نیروگاه‌های برق آبی بزرگ، یک نانوژنراتور کوچک ایجاد کرده‌اند که می‌تواند به طور بالقوه در داخل رگ جای گرفته و از جریان خون برق تولید کند.

افزایش ظرفیت ابرخازن‌ها با نانوذرات کربنی

محققان پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای با بررسی تأثیر نانوذرات کربنی بر کارایی ابرخازن‌ها راهکاری را برای افزایش چشمگیر ظرفیت ذخیره‌سازی انرژی در این ابزار ارائه دادند.

عرضه سامانه‌های پلیمری برای کاربرد در صنایع هوافضا

محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق شدند سامانه‌های پلیمری به روش ساده تولید کنند که می‌توان از نتایج آن در بهبود خواص فیزیکی-مکانیکی قطعات کامپوزیتی مورد استفاده در صنایع هوافضا و نظامی بهره برد.


Top