قارچ

 

بدن انسان: یک سفینه‌ی فضایی!

هر یک از ما، به مثابه‌ی یک سفینه‌ی فضایی، در حال حمل هزاران میلیارد میکروارگانسیم در کیهان هستیم!

استاد گروه مهندسی آب در دانشگاه ساری: باروری ابرها مشکل خشکسالی را حل نمی‌کند

استاد گروه مهندسی آب، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری گفت:باروری ابرها در سطح کلان نمی تواند مشکل خشکسالی را برطرف کند.

اتاق‌های استریل ناسا استریل نیستند!

محققان دانشگاه پلی‌تکنیک کالیفرنیا، میکروبیوم (ریزاندامگان) جدیدی را کشف کردند که می‌تواند در محیط استریل هم زنده بماند.

اندازه گیری آلاینده‌ های آب دریا با ابزار نانو

یک گروه تحقیقاتی موفق به ساخت آزمایشگاه روی تراشه ‌ای شده که می‌ تواند برخی آلاینده ‌های آب دریا را رصد کند.

آثار حادثه چرنوبیل در شیر گاوهای اوکراین پیدا شد

محققان از مشاهده مواد رادیواکتیویته در شیر گاوهای برخی از مناطق غربی اوکراین خبر دادند که بنظر می رسد آثار بجا مانده از حادثه چرنوبیل است.

زادروز دانشمندی که به افتخارش جایزه شیمی اهداء می‌شود

"هاینریش اوتو ویلند"(Heinrich Otto Wieland) شیمیدان برجسته آلمانی است که به دلیل تحقیقات خود در خصوص "ساخت اسیدهای صفراوی " جایزه نوبل شیمی را دریافت کرد.

تغییرات زمین در 2.4 میلیارد سال پیش چه بوده است؟

پژوهشگران آمریکایی، با در نظر گرفتن نظریه ظهور نخستین ابرقاره، اظهاراتی در مورد تغییرات زمین در 2.4 میلیارد سال پیش، ارائه داده‌اند.

تولید انرژی تجدیدپذیر از چوب

یک گروه بین‌المللی از محققان با همکاری دانشگاه یورک آنزیم‌هایی در قارچ به دست آورده‌اند که می‌تواند اجزا چوب را تجزیه کند. این آنزیم‌ها می‌توانند بیومس یا توده زیستی چوب را به محصولات شیمیایی باارزشی همچون سوخت زیستی تبدیل کنند.

گمانه زنی درباره دنیای علم در سال 2018

دنیای علم به طور کلی جهانی پیش بینی ناپذیر و همواره در حال تغییر است اما شاید بتوان برای سال میلادی جدید در زمینه وقوع برخی تحولات این حوزه گمانه زنی کرد.

امکان ادامه حیات میکروارگانیسم‌ها در سطح مریخ

محققان دانشگاه "لومونوسف" روسیه به همراه تیمی از محققان مراکز علمی جهان به این نتیجه رسیده‌اند که میکرو ارگانیسم‌ها می‌توانند در سطح مریخ برای میلیون‌ها سال به حیات خود ادامه دهند.


Top