رآکتور

 

موفقیت در تولید آزمایشگاهی هیدروژن به کمک انرژی خورشید

پژوهشگران دانشگاه الزهرا، نانوفتوالکتروکاتالیستی را طراحی کرده‌اند که با بازده بالایی قادر است در فرایند تولید هیدروژن از آب در حضور نور خورشید شرکت کند و به گفته این محققان این محصول از ماده ارزان قیمت اکسید آهن تهیه شده است.

استفاده از گرمایش خورشید هنگام شب با رآکتور هیدروژنی

محققان آلمانی موفق به ابداع سیستمی شدند که بتوان از گرمای خورشید در شب نیز استفاده کرد.

ساخت فتورآکتور چرخه­‌ای تصفیه پساب‌­های صنعتی با نانوذرات

محقق واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی موفق به ساخت فتورآکتور چرخه‌­ای تصفیه پساب­های صنعتی توسط نانوذرات، با ساختاری جدید و ارتقایافته شد که دارای قابلیت کار تحت تابش نور مرئی و نور خورشید است.

میکروب‌ها غذای مسافران فضایی را تامین می‌کنند

محققان دانشگاه ایالت پنسیلوانیا به دنبال استفاده از رآکتورهای میکروبی برای تجزیه فضولات و از بین بردن خطرات احتمالی پاتوژن‌ها هستند و در تلاشند تا با شبیه سازی چرخه‌های بیولوژیکی تبدیل کننده ضایعات به مواد غذایی و آب تازه در زمین، فضاپیما را به یک مح

دستاوردهای تازه گروه توکامک مرکز تحقیقات فیزیک پلاسما در تحقیقات گداخت هسته ای

سامانه‌های تشخیصی پیشرفته با هدف دستیابی به تکنولوژی پیچیده گداخت هسته‌ای و مطالعه پلاسمای همجوشی در راستای اهداف آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و پروژه ایتر توسط گروه توکامک IR-T۱ مرکز تحقیقات فیزیک پلاسما واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی طراحی

ساخت سیستم تزریق گاز راکتور همجوشی هسته ای با دقت ۱ میلی ثانیه در ایران

محققان گروه گداخت هسته ای مرکز تحقیقات فیزیک پلاسما دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات موفق به طراحی و ساخت سیستم تزریق گاز با دقت بالا (۱ میلی ثانیه) برای نخستین بار در خاورمیانه شدند.

افزایش انرژی ابرخازن‌ها با نانوساختارهای ساخت محققان ایرانی

محققان باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی تهران در تحقیقات آزمایشگاهی خود ابرخازن‌هایی ساخته‌اند که با وجود اندازه‌ بسیار کوچک، می‌تواند انرژی قابل‌مقایسه‌ای با باتری‌های لیتیومی را تأمین کنند.

طراحی دوربین تلسکوپی برای جستجوی رآکتور فوکوشیما

شرکت "توشیبا"، برای یافتن سوخت‌های ذوب شده در راکتور هسته‌ای فوکوشیما، یک دوربین تلسکوپی ابداع کرده است.

رکورد همجوشی هسته ای در جهان شکسته شد

گروهی از محققان دانشگاه MIT با استفاده از یک راکتور توکامک Alcator C-Mod توانستند رکورد بالاترین فشار پلاسما در جهان را بشکنند.

ثبت اولین توفان‌های مغناطیسی در نزدیکی زمین

فیزیکدانان موسسه فناوری ساوث‌وست برای نخستین بار موفق به مشاهده یک فرآیند اسرارآمیز موسوم به اتصال مجدد مغناطیسی شده‌اند که در آن خطوط میدان مغناطیسی مخالف به هم پیوسته و انفجار عظیمی از انرژی را آزاد می‌کند.


Top