دولتی

 

شاهدان بشقاب‌پرنده‌ها هفته آینده در مقابل کنگره آمریکا شهادت می‌دهند

کمیته نظارت مجلس نمایندگان آمریکا در حال آماده‌شدن برای برگزاری جلسات استماع در مورد آنچه دولت و به‌ویژه ارتش در مورد بشقاب پرنده‌ها می‌دانند، است و قرار است افشاگران یوفوها هفته آینده در مقابل آنها شهادت دهند.

راه حل دو شرکت ژاپنی و آمریکایی برای بالا بردن مدار «تلسکوپ فضایی هابل»


تلسکوپ ۳.۴ متری رصدخانه ملی ایران چشم بر عالم گشود

با ثبت اولین نور تلسکوپ ۳.۴ متری رصدخانه ملی ایران، آخرین گام در مرحلۀ تجمیعِ زیر مجموعه‌های تلسکوپ و تکمیل بزرگترین طرح علمی ایران برداشته شد.

اولین رصدخانه‌ خورشیدی ایران که در طرح توسعه‌ای پایتخت نابود شد!

رصدخانه خورشیدی دانشگاه تهران که به همت دکتر "آلینوش طریان" در سال ۱۳۴۸ کلید خورد، بعد از حضور ۱۸ رییس و سرپرست دانشگاه و در سایه بی‌تعاملی دستگاه‌ها، در طرح توسعه‌ای پایتخت جای خود را به یک بزرگراه داد و اکنون اثری از تلاش‌های چندین ساله مادر ستاره‌

ادای احترام به زمین

در ساعت زمین، شهروندان یک کشور چراغ‌ها و سایر دستگاه‌های الکتریکی غیر ضروری خود را به مدت یک ساعت خاموش می‌کنند و آرمان نخست این حرکت جهانی آن است که سازگاری با تغییرات آب و هوایی به مصرف محتاطانه انرژی نیاز دارد.

چین، اولین موشک خصوصی با قابلیت حمل ماه‌واره را به به فضا فرستاد.

یک استارتاپ چینی، موفق شد، درروز پنج‌شنبه، اولین موشک تجاری این کشور را به مدار بفرستد؛ این اتفاق در حالی رقم خورد که رقابت سختی در این زمینه، بین ایالات متحده و چین برقرار است.

روسکاسموس می‌خواهد "کشتی نوح" جدیدی را به فضا بفرستد

چندی پیش ویکتور سادویچی رئیس دانشگاه دولتی مسکو طی کنفرانسی در آکادمی علوم روسیه گفت که این دانشگاه ۲۵۰ گونه از گیاهان مختلف از سراسر جهان را در مجموعه زیستی این دانشگاه گردآوری کرده است تا زیر نظر کارشناسان از آنها به دقت مراقبت شود.

ایلان ماسک: به احتمال 30 درصد اولین مریخی یک هوش مصنوعی خواهد بود!

مدیر عامل و بنیان‌گذار شرکت فضایی اسپیس‌ایکس گفت: 30 درصد شانس این وجود دارد که هوش مصنوعی فوق باهوش اولین کسی باشد که سیاره سرخ را به عنوان خانه خود ادعا کند.

موشک "سایوز -5" در دو مدل ظاهر خواهد شد

"دیمتری راگوزین"، رئیس سازمان فضایی روسیه-روسکاسموس- در مصاحبه با خبرنگاران پیرامون فعالیت‌های آتی این سازمان گفت: موشک سایوز -5 در دو شکل باربری و سرنشیندار ساخته خواهد شد که نمونه باربری آن طبیعتا ساده‌تر و ارزان‌تر خواهد بود.

اعزام فضانورد ایرانی چگونه ممکن می‌شود؟ / داستان پرتاب میمون به فضا

رییس پژوهشگاه هوافضا با بیان اینکه طرح‌هایی را برای دستیابی به اهداف سند جامع هوافضا تا ۱۴۰۴ در دستور کار داریم، گفت: علاوه بر ساخت راکت کاوش نهم، طرح اعزام فضانورد با پرتابگر و کپسول ایرانی در دستور کار قرار دارد که طی ۳ سناریو اجرایی می‌شود.


Top