خوشحالی

 

گزارش رصد هلال بحرانی محرم الحرام 1442


رقابت روسیه و آمریکا برای بردن "مسافر اماراتی" به فضا

مدتی است که خبرهای مبهم و کوتاهی درباره قرارداد امارات با سازمان فضایی روسیه و آژانس فضایی آمریکا منتشر می‌شود. که نشان می‌دهد این کشور با همکاری روس‌ها تصمیم به اعزام فضانوردی به ایستگاه فضایی بین‌المللی دارد.

تیتر روزنامه‌های تیر ۱۳۴۸ چه بود؟ روایتی از تسخیر ماه؛ تبی‌ که بعد از جنگ جهانی، دنیا را فراگرفت!

این روزها همه از دمای بالای هوا صحبت می‌کنند، اما اگر به آغاز تابستان ۱۳۴۸ بازگردیم، خواهیم دید که تبی با درجه حرارت بیش از امروز نه فقط ایران که کل جهان را فراگرفته بود: تب تسخیر ماه!

توسعه سیستم خنک‌کننده جدید برای ماموریت‌های مهم فضایی

محققان آمریکایی موفق به توسعه یک سیستم خنک‌کننده الکتروهیدرودینامیک جدید شده‌اند که در ماموریت‌های فضای عمیق کارایی زیادی دارد.

دانشمند ایران لباس سنجش خوشحالی برای فضانوردان می سازد

یک استادیار ایرانی مشغول ساخت لباسی برای فضانوردان است که سطح خوشحالی و اضطراب آنان در فضا را می سنجد. این لباس با ایجاد تغییراتی در دما و نور در محیط وضعیت ذهنی آنان را بهبود می دهد.

استفاده همزمان از فضاپیما و موشک استفاده شده اسپیس ایکس در پرتاب تاریخی

اسپیس ایکس با استفاده از موشک‌های قابل استفاده مجدد در صنعت هوا و فضا دست بالا را دارد اما قرار است سه‌شنبه این هفته در پرتابی تاریخی برای رساندن تدارکات به ایستگاه فضایی از کپسول دراگون و و موشک فالکن ۹ برای بار دوم استفاده کند.

نجات جان بازماندگان زلزله مکزیک با کمک آشکارساز ضربان قلب ناسا

طبق اعلام ناسا، امدادرسانان در زلزله مکزیک از آشکارساز ضربان قلب ناسا که یک نوع رادار به اندازه چمدان است، برای نجات بازماندگان از زیر آوار کمک گرفتند.

چگونه «جونو» راز بزرگ منظومه شمسی را حل میکند؟

دانشمندان و متخصصان میگویند فرستادن جونو به مدار مشتری سخت ترین کاری است که تا کنون ناسا به آن دست زده است. به همین دلیل هلهله و شادمانی که هفته گذشته و در پی رسیدن این کاوشگر به سلامت به مدار مشتری و بعد از طی مسافتی برابر با 1.8 میلیون مایل در طی 5

'بذرحیات'؛ اسید آمینه و فسفر در دنباله‌دار ۶۷پی یافت شد

دانشمندان می‌گویند به شواهد تازه‌ای درست یافته‌اند که این نظریه را تقویت می‌کند که "بذر" حیات را اجرام فضایی در کره زمین کاشته‌اند. کاوشگر روزتا اسید آمینه گلایسین و نیز عنصر فسفر را در هاله غبار اطراف دنباله دار ۶۷پی/چوریوموف-گراسیمنکو یافته است.


Top