تحریم

 

پیاده‌روی ۴ ساعته فضانوردان چینی


ساخت تلسکوپ ۳.۴ متری با بلندپروازی مهندسان ایرانی

در حالی که بلندپروازنه و رؤیایی بودن طرح رصدخانه ملی جزء انتقاداتی بوده که به این طرح نسبت داده شد، ولی محققان این حوزه اعتقاد دارند که این رؤیاپردازی، محققان را در ساخت تلسکوپ ۳.۴ متری یاری کرد و این رؤیایی است که کشورهای همجوار ایران با خرید کلیه ت

چهار گام ایران در فناوری فضایی

رئیس سازمان فضایی ایران: ۴ گام سند توسعه فضایی مصوب سال ۹۱ در سال ۱۴۰۴ با قرار گرفتن ماهواره‌های مخابراتی در مدار ژئو، محقق می‌شود.

اعزام فضانورد ایرانی به فضا با پرتاب ربات‌ها آغازمی‌شود

رییس پژوهشگاه هوافضا با اشاره به تجربیات این پژوهشگاه در زمینه پرتاب محموله زیستی و میمون تا ارتفاع زیر مداری، گفت: بر اساس سند جامع توسعه هوافضای کشور لازم است به سمت اعزام فضانورد به فضا اقدام کنیم که در این راستا کپسول‌هایی را برای این منظور در دس

آمریکا سه سازمان‌ و پژوهشگاه فضایی ایران را تحریم کرد

وزارت دارایی آمریکا روز سه‌شنبه اعلام کرد علاوه بر سازمان فضایی ایران دو موسسه دیگر یعنی پژوهشگاه فضایی ایران و پژوهشگاه هوا و فضا ایران را هم تحریم کرده است.

موشک "سایوز -5" در دو مدل ظاهر خواهد شد

"دیمتری راگوزین"، رئیس سازمان فضایی روسیه-روسکاسموس- در مصاحبه با خبرنگاران پیرامون فعالیت‌های آتی این سازمان گفت: موشک سایوز -5 در دو شکل باربری و سرنشیندار ساخته خواهد شد که نمونه باربری آن طبیعتا ساده‌تر و ارزان‌تر خواهد بود.

20 محصول دانش بنیان در حوزه صنعت هوایی بومی سازی شد

یک شرکت دانش بنیان و فعال در تولید انواع تجهیزات و سامانه های هیدرولیک، نیوماتیک، سامانه سوخت و الکترومکانیک موفق به تولید، تجاری سازی و بومی سازی 20 محصول در حوزه صنعت هوایی شده است.

ماهواره های فضایی ایران در صف پرتاب/حوزه فضا بودجه مناسبی دارد

فناوری فضایی روز به روز بیشتر به زندگی مردم در جوامع مختلف نفوذ می کند و افزایش سرمایه گذاری کشورها در این حوزه گواه این مدعاست؛ در این میان تلاش کشورمان نیز در زمینه کسب دانش و مهارت فناوری فضایی، با وجود موانع فراوان، نتایج قابل توجه و رو به رشدی د

فضا را دریابیم؛ زمان از آن ماست

درهم تنیدگی زندگی روزمره با انواع بهره مندی ها از فناوری های صنعت هوافضا و سطح بالای این فناوری ها که به معنای دست برتر دارندگان آن است؛ اهمیت دست یافتن به این مرتبه از دانش را افزایش داده است.

برنامه جامع همکاری‌های بین‌المللی هوایی تدوین شد

دبیر ستاد توسعه صنایع دانش‌بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری گفت: با هدف توسعه صنعت هوافضای کشور، برنامه‌ای جامع در شرایط پساتحریم، برای همکاری‌های بین‌المللی هوایی و هوانوردی بین ایران و کشورهای صاحب و متقاضی فناوری تدوین شد.


Top