به‌منظور

 

همایشی برای آشنایی با جذابیت‌های نجوم در دانشگاه امیرکبیر

دبیر کانون عکاسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر درباره همایش آشنایی با جذابیت‌های علم نجوم و فناوری فضایی گفت: این همایش به‌منظور آشنایی علاقه‌مندان به علم نجوم توسط انجمن علمی فیزیک و کانون عکاسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

ساخت کوره حرارتی تحت خلأ در مرکز رشد همدان

کوره حرارتی تحت خلأ، با کاربری تولید لایه‌نازک، ایجاد پوشش‌های رسانا و نارسانا، ایجاد لایه‌های ضد باکتری و پوشش‌های چندلایه در ساخت سلول‌های خورشیدی، توسط یکی از هسته‌های فناور مرکز رشد همدان و با حمایت مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان، طراحی و سا

تغییر ساختار چشم فضانوردان

محققان دانشگاه هیوستون راهکار جدیدی را برای بررسی تغییرات ساختار چشم فضانوردان ابداع کردند.

جابه‌جایی قطب‌های مغناطیسی زمین

محققان دریافتند زمین در آستانه جابه‌جایی قطب‌های مغناطیسی است و این پدیده تاثیرات وسیعی بر زندگی بشر دارد.

علت صداهای درون زمین در «سرابله» ایلام چه بود؟

در پی زمین لرزه ۲۱ آبان سرپل ذهاب و ایلام، صداهایی از درون زمین در شهرستان سرابله واقع در استان ایلام شنیده می‌شود که کارشناسان سازمان زمین شناسی با بررسی دلایل وقوع این پدیده نتایج اولیه این بررسی ها را اعلام کردند.

رونمایی از برنامه‌های ناسا به‌منظور نمونه‌برداری از مریخ

ناسا از برنامه های خود برای نمونه‌برداری از مریخ با استفاده از کاوشگر Mars 2020 رونمایی کرد.

بهینه‌سازی عملکرد سامانه تولید خورشیدی گاز هیدروژن با دستاورد محققان کشور

محققان ایرانی و سنگاپوری دانشگاه ملی سنگاپور و پژوهشگاه نیرو طی یک طرح آزمایشگاهی موفق به بهینه‌سازی عملکرد سامانه تولید خورشیدی گاز هیدروژن شدند.

نقشه‌ زمین‌شناسی و نقاط خطرخیز آتشفشان دماوند تهیه شد

معاون سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور از تهیه نقشه‌ زمین‌شناسی دماوند به‌منظور شناسایی نقاط خطرخیز و احتمال آتشفشانی و رفتارسنجی این مناطق خبر داد.

شناسایی اجرام فضایی موجود درمدارزمین با ماهواره جدید

محققان ناسا یک ماهوار CubeSat موسوم به NEA طراحی کردند که قرار است اجرام فضایی موجود در مدار زمین را مورد مطالعه قرار دهد. ناسا در آزمایشات اخیر، بادبان خورشیدی این ماهواره را که قرار است توان مورد نیاز آن را تامین کند، مورد بررسی قرار داد.

تولید نانوالکترودی برای تبدیل آب به سوخت هیدروژن

محققان دانشگاه های کیوتو و توکیو ژاپن با استفاده از نانوذرات موفق به ارائه الکترودی شدند که می‌تواند برای تولید هیدروژن از تجزیه آب مورد استفاده قرار گیرد.


Top