امیر

 

اولین رصدخانه‌ خورشیدی ایران که در طرح توسعه‌ای پایتخت نابود شد!

رصدخانه خورشیدی دانشگاه تهران که به همت دکتر "آلینوش طریان" در سال ۱۳۴۸ کلید خورد، بعد از حضور ۱۸ رییس و سرپرست دانشگاه و در سایه بی‌تعاملی دستگاه‌ها، در طرح توسعه‌ای پایتخت جای خود را به یک بزرگراه داد و اکنون اثری از تلاش‌های چندین ساله مادر ستاره‌

موفقیت اخترفیزیکدانان ایرانی در توصیف دینامیک درونی ستارها

گروهی از محققان دانشگاه تحصیلات تکمیلی در علوم پایه زنجان با همکاری منجمانی از دانشگاه بن آلمان با مطالعه کهکشانی ابر پخش شده (ultra diffuse galaxy) موسوم به NGC 1052-DF44 نشان داده اند که دینامیک درونی ستاره های این کهکشان در چارچوب دینامیک تعمیم ی

خورشید گرفتگی دی ماه ۹۸ زیر ذره بین

((‌ آهای – شصت ثانیه به تلاقی دوم مانده به ساعت مچی دیجیتالم نگاه میکنم که ثانیه ها را میشمارد و به سرعت به نقطه ی اوج کسوف سال ۱۹۸۰ نزدیک میشود.

نقد و بررسی دوربین Canon Eos Ra


مسابقه عکاسی از گذر عطارد از مقابل خورشید

اگر از گذر عطارد از مقابل خورشید عکاسی میکنید با ارسال آن به وبگاه Skypix در مسابقه این سایت به مناسبت وقوع این پدیده شرکت کنید.

عکاسی از گذر عطارد

گذرها از جمله جذاب ترین پدیده های نجومی هستند که عکاسی و رصد آنها یکی از بهترین تجربیات هر عکاس یا منجمی است و از آنجا که تنها دو سیاره ی داخلی عطارد و زهره نسبت به زمین وجود دارد، شانس گذر این سیارات هر چند سال یکبار رخ میدهد.

عکاسی از کسوف حلقوی دی ماه 98

هستند سوژه هایی که در دسته بندی ها جز سوژه های آسمان شب قرار نمیگیرند اما منجمان آماتور و حرفه ای سراسر دنیا برای دیدنشان لحظه شماری میکنند. قطعا اولین این سوژه ها خورشید گرفتگی یا کسوف است.در دوران مدرسه بارها و بارها در مورد این گرفت ها خوانده ایم

نویز و روش های کاهش آن

بیابان ها و کویر از دیرباز در بین ایرانیان به آسمان تاریک شهره بوده اند و همچنان از نظر مردم جامعه ٬ کویر بهترین آسمان شب را در بین تمامی اقلیم ها داراست.

مرز مونتاژ و مستند در عکاسی نجومی

فرض کنید در مزرعه ای از گل آفتابگردان هستید و راه شیری با شکوهی عجیب در بالای این مزرعه ی آفتابگردان در حال بالا آمدن است.

دومین کارگاه عملی عکاسی نجومی جهان در شب TWAN

ثبت نام در دومین کارگاه عملی عکاسی نجومی جهان در شب TWAN از دهم تا شانزدهم بهمن ماه خواهد بود.


Top