عبور یک شهاب‌سنگ از کنار زمین با فاصله کمتر تا ماه

عبور یک شهاب‌سنگ از کنار زمین با فاصله کمتر تا ماه

پروژه تلسکوپ مجازی به‌تازگی موفق به ثبت تصاویری شده است که نشان می‌دهد که یک شهاب‌سنگ با فاصله‌ای نزدیک‌تر از فاصله ماه و زمین، از کنار سیاره ما عبور کرده است.

یکی از تئوری‌های بسیار محبوب درزمینهٔ انقراض دایناسورها، برخورد یک شهاب‌سنگ با زمین است. این تئوری موجب شده است که بسیاری از انسان‌ها از برخورد شهاب‌سنگ با زمین و تبعات این امر واهمه داشته باشند. به این ترتیب وقتی که یک شهاب‌سنگ قرار است تا از فاصله‌ای نزدیک به کره زمین عبور کند، بسیاری از ساکنان سیاره ممکن است ترس مهیبی را تجربه کنند.


با این حال ظاهرا این اتفاق افتاده است ولی اثرات آن به‌هیچ‌عنوان به حدی نبود که بخواهیم ترسی از آن را تجربه کنیم. بر اساس گزارش‌های پروژه تلسکوپ مجازی، یک شهاب‌سنگ در شب گذشته از کنار کره زمین رد شده است. این شهاب‌سنگ فاصله بسیار اندکی با سیاره ما داشته است و بر پایه اطلاعات منتشر شده، این فاصله کمتر از فاصله زمین و ماه بوده است.


دانشمندان دو نظر متفاوت درباره این شهاب‌سنگ دارند. تئوری نخست حاکی از آن است که این جرم فضایی دارای ابعادی برابر با 4 متر بوده است و از نظر اشیاء موجود بر روی زمین، تقریبا هم‌اندازه یک خودروی فولکس‌واگن کلاسیک بوده است. با این حال گروه دوم، ابعاد این شهاب‌سنگ را بزرگ‌تر می‌دانند و معتقدند که اندازه این جرم فضایی نزدیک به 10 متر بوده است که در مقام مقایسه می‌توان آن را هم‌اندازه یک اتوبوس دوطبقه دانست.


در این میان موضوع جالب این است که با توجه به تکنیک برداشت تصاویر توسط پروژه تلسکوپ مجازی، این شهاب‌سنگ در مرکز تصویر به‌صورت یک نقطه ثابت دیده می‌شود ولی سایر اجرام ثابت، دارای دنباله‌هایی در این تصاویر هستند. به این ترتیب می‌توانید با دیدن تصویر این خبر، شهاب‌سنگ یاد شده را به شکل یک نقطه مشاهده کنید.


منبع: Cnet

ترجمه: آناهیتا عیوض خانی

از سایت سیناپرس



مشخصات
نام
ایمیل یا شماره تماس
کد امنیتی
تاکنون 1 نظر و پیام ارسال شده است.
حسن   1400/09/04
خیلی ناراحت کننده است که مسلمانان اعتقاد به نابودی با برخورد شهاب به نام قیامت دارند و راهکاری برای نجات از ان ندارند و خود را محکوم به نابودی با قیامت و رفتن روح به بعد دیگر برای حسابرسی فقط هستند و مثل دایناسورها تلاش و فکر برای زنده ماندن نمیکنند. ولی سایر ادیان فکر نجات بشر و ترکاندن عامل قیامت و رفتن به سایر سیارات اند . این دیدگاه باعث این شده که مسلمان هیچ کار مفیدی برای بشریت برای زنده ماندن و اختراع و اکتشاف نکند و این دنیا را مزرعه بداند. هر چند میشود حدس زد که این کره مزرعه و نوعی ازمایشگاه موجودات بیگانه یا همان خدا برای بررسی تکامل و مبارزه با بلایای اسمانی است. ایده فرود امدن انسان از بهشت برزمین هم با تولید در سایر مکانها و استقرار در زمین برای ازمایش همخوانی دارد. اگر زمین با شهاب مجدد نابود نشود موجود بیگانه میفهمد که انساان تکامل یافته است وگرنه پس از نابودی بشر با ارسال شهابسنگ مثل دایناسورها موجود جدید مستقر میکند و متوجه میشود انسان تکامل نیافته است و روحش را عذاب و تغییر در عملکرد و دستکاری خواهد داد



Top