برنامه هند برای فرود روی ماه در سال 2018

برنامه هند برای فرود روی ماه در سال 2018

هندوستان در حال برنامه‌ریزی برای یک فرود پرمخاطره در نزدیکی قطب جنوب ماه است.


به گزارش ایسنا و به نقل از وبسایت ایندیا، هندوستان در تابستان آینده تلاش خواهد کرد تا یک فرودگر را به نزدیکی قطب جنوب ماه بفرستد که یک ماموریت دشوار و پیچیده خواهد بود.


"مرکز ماهواره‌ای سازمان پژوهش‌های فضایی هند" اواخر سال جاری میلادی قصد دارد تا در قالب ماموریت فضایی"چندرایان- 2"(Chandrayaan-2 mission) یک مدارگرد، یک فرودگر و یک ماه‌نود کوچک را به قمر زمین بفرستد. این یک پروژه جاه طلبانه با هدف فرود در منطقه مسطح 600 کیلومتری قطب جنوب ماه است. پس از فرود، فرودگر یک ماه‌نورد را با هدف گشت‌زنی در این منطقه هرگز بررسی نشده پرتاب خواهد کرد.


فرود "آپولو 11"(Apollo 11) در ماه یکی از مهمترین لحظات سفر بشر به فضا بوده است.


"میلسوامی انادوری"(Mylswamy Annadurai) مدیر مرکز ماهواره‌ای سازمان پژوهش‌های فضایی هند می‌گوید: بحث اکتشاف در کره ماه در سراسر جهان دوباره مطرح شده است و هند نمی‌تواند از پیشرفت در این زمینه از جهان عقب بماند.


ماموریت فضایی"چندرایان- 2"


سابق بر این بیشتر فرودها روی ماه اساسا به قصد فرود بر روی خط استوا ماه بودند. این می‌تواند مشکلاتی برای ماموریت "چندرایان- 2" ایجاد کند.


"وو جی" (Wu Ji)مدیر مرکز علوم فضای ملی در پکن می‌گوید: این(چندرایان- 2) یک ماموریت دشوار و پیچیده است. دسترسی کمتری به نور مستقیم در قطب‌های ماه وجود دارد به این معنی که فرودگر و ماه‌نورد نیاز به مصرف محتاطانه انرژی دارند.


برای این ماموریت 150میلیون دلار هزینه شده است و ابزارهای موجود در این ماه‌نورد اطلاعات وسیعی از سطح کره ماه را جمع‌آوری خواهند کرد.



در این ماموریت لایه نازک پلاسمای ماه برای بدست آوردن اطلاعات درباره ایزوتوپ‌هایی مانند هلیم-3 (سوخت بالقوه سیستم‌های پیش‌رانش موشکی)، بررسی خواهد شد. در این ماموریت همچنین مولکول‌های آب بر روی سطح ماه بررسی خواهد شد.


وجود این مواد می‌تواند برای سفر فضایی در آینده سودمند باشد. حتی بعضی از دانشمندان استدلال می‌کنند که ماه می‌تواند ایستگاه سوختگیری برای ماموریت‌های فراتر از ماه باشد. در نهایت مدارگرد مورد استفاده در ماموریت "چندرایان- 2" می‌تواند این مشکل را حل کند.


به دلیل مشکلات احتمالی در زمینه تامین قدرت، فضاپیما بیشتر تحقیقات خود را در اولین روز حضور در ماه تکمیل خواهد کرد.


این فضاپیما مجهز به یک "لنگمویر"(یک دهانه برخوردی در ماه‌) برای اندازه گیری پلاسما ماه و همچنین یک لرزه سنج برای ثبت لرزه‌ها در ماه خواهد بود.


اگر این ماموریت موفقیت آمیز باشد می‌تواند راه را برای موج جدیدی از سفرهای فضایی هند مانند سفر به مریخ و یا حتی سیارک‌ها را هموار سازد.



مشخصات
نام
ایمیل یا شماره تماس
کد امنیتی
هنوز هیچ پیامی ارسال نشده است.



Top