کشف صدها سیاره بالقوه جدید

کشف صدها سیاره بالقوه جدید

محققان سازمان فضایی آمریکا (ناسا) از کشف 219 جرم جدید در خارج از منظومه شمسی خبر دادند که به احتمال بسیار زیاد سیاره هستند.

http://img8.irna.ir/1396/13960820/82725932/n82725932-71982250.jpg

به گزارش روز شنبه گروه علمی ایرنا از روزنامه دیلی میل، محققان ناسا همچنین اعلام کردند که 10 مورد از این سیاره ها احتمالا از نوع سنگی، به اندازه زمین و قابل سکونت هستند.

این داده ها حاصل ماموریت 'شکار سیاره فراخورشیدی' تلسکوپ فضایی کپلر ناسا است. تلسکوپ کپلر از مارس 2009 تا مه 2013، حدود 145 هزار ستاره خورشید_مانند را در بخش کوچکی از آسمان شبانگاهی در نزدیکی صورت فلکی 'سیگنوس' مشاهده کرد.

بیشتر این ستاره ها در فاصله صدها یا هزاران سال نوری از ما قرار دارند، بنابراین احتمال کمی وجود دارد که انسان ها دستکم در برهه زمانی نزدیک بتوانند آنها را مشاهده کنند. با این حال داده های تلسکوپ کپلر به ستاره شناسان نشان می دهد که سیاره های زمین_مانند احتمالا چه تعداد هستند و احتمال کشف زندگی هوشمندانه فرازمینی چقدر می تواند باشد.

محققان اطلاعات زیادی درباره این 10 سیاره جدید ارائه ندادند و تنها اظهار داشتند که به نظر می رسد آنها تقریبا به اندازه زمین هستند و در 'منطقه قابل سکونت' ستاره های خود می چرخند. منطقه قابل سکونت جایی است که منابع آب احتمالا پایدار و به شکل مایع و نه یخ زده وجود دارد. اما این داده ها تضمین نمی کند که سیاره های یاد شدده قابل سکونت باشند.

با این وجود محققان تلسکوپ کپلر حدس می زنند که تعداد بسیار زیادی سیاره مشابه زمین وجود داشته باشد، زیرا این تلسکوپ تنها می تواند آن دسته از سیاره های فراخورشیدی را مشاهده کند که از مقابل ستاره های خود عبور می کنند.


مشخصات
نام
ایمیل یا شماره تماس
کد امنیتی
هنوز هیچ پیامی ارسال نشده است.



Top