×
ورود به سایت
mypage
ایمیل
رمز عبور
ورود به سایت
دریافت رمز عبور
Toggle navigation
.
خانه
دانش
علوم فضایی
فیزیک
حیات فرازمینی
زمین شناسی
تکنولوژی
فن آوری اطلاعات
ریاضی
شیمی
نجوم
نجوم ایران
کیهان شناسی
اخترشناسی
اختر زیست شناسی
منظومه شمسی
سیارات
خورشید
ماه
زمین
آسمان شب و رصد
تاریخ نجوم
عکاسی نجومی
عکس
عکس روز نجوم APOD NASA
عکس های عکاسان نجوم ایران
اعماق آسمان
آسمان شب
منظومه شمسی
وقایع آسمان شب
عکاسی مرور زمان (تایم لپس)
عکاسان
ارسال عکس
سایت قبلی
تماس
درباره ما
همکاری
SiteMap
جستجو
ورود
ثبت نام
ایران بیشترین ارجاع را میان کشورهای اسلامی در امور مغناطیسی دارد
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به رشد علمی ایران در جهان گفت: بیشتریین حجم ارجاع در زمینه مواد مغناطیسی و ابررسانا در میان کشورهای اسلامی به کشور ما تعلق دارد.
به گزارش روز دوشنبه گروه علمی ایرنا از روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف محمدرضا موحدی در دهمین کنفرانس بین المللی مواد مغناطیسی و ابررسانا (MSM17) حضور دانشجویان و فارغ التحصیلان برجسته را دلیل اصلی اعتبار دانشگاه دانست و گفت: رشد علمی ایران در جهان بسیار سریع است و در زمینه مواد مغناطیسی و ابررسانا، ایران بیشترین حجم ارجاع را میان کشورهای اسلامی دارد و برنامه های پژوهشی پیشرفته ای در این حوزه در حال انجام است.
وی یادآور شد: اولین همایش منطقه ای مواد مغناطیسی و ابررسانا در 1999 در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد و امروز ما برگزاری مجدد دهمین دوره این همایش را در دانشگاه شریف به فال نیک می گیریم.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه خاطرنشان کرد: امیدواریم شرکت کنندگان با حضور در این کنفرانس چهار روزه بتوانند در راه پیش برد پژوهش و دانش در کشور گام های موثرتری بردارند.
در ادامه آیین افتتاحیه این کنفرانس دکتر محمد اخوان، دبیر کنفرانس و استاد دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شریف به معرفی تاریخچه این همایش که قدمتی نزدیک به 20 ساله دارد پرداخت و فراز و نشیب های این کنفرانس را در طی این سال ها بیان کرد.
وی با تاکید بر لزوم گسترش تعاملات علمی با دیگر کشورها گفت: فعالیت ها و پژوهش های علمی فعالیت هایی بین المللی که تنها از راه تعامل بین المللی دانشمندان به جلو پیش می رود.
دکتر اخوان در بخش دیگری از صحبت هایش از وجود موانع سیاسی برای حضور محققان برجسته بین المللی در این همایش اظهار تأسف کرد و یاد و خاطره اساتید برجسته این حوزه را گرامی داشت.
دبیر دهمین کنفرانس بین المللی مواد مغناطیسی و ابررسانا خاطرنشان کرد: علی رغم جدید بودن حوزه ابررسانایی، اکنون تبدیل به یکی از داغ ترین و بارورترین حوزه های فیزیک شده و امید است دهمین دوره این کنفرانس بتواند گام موثر دیگری در پیشبرد این حوزه ی دانش بردارد.
***برنده نوبل 1985
پرفسور فون کلیتسینگ/Klaus Von Klitzing، برنده جایزه نوبل 1985 فیزیک در ادامه سخنرانی علمی این همایش را با عنوان «سهم جایزه نوبل من در توسعه یک سیستم بین المللی جدید واحدها در 2018» ایراد کرد.
وی گفت: در این سیستم بین المللی (که قرار است در سال بعد پس از تصویب در مجمع بین المللی جایگزین سیستم فعلی شود)، در واحدهای اندازه گیری از ثوابت بنیادی فیزیک استفاده خواهد شد.
کلیتسینگ ادامه داد: ویژگی این سیستم جدید پایداری، ثبات و جهان شمولی آن است.
به بیان وی، برخلاف واحدهای فعلی که وابسته به ویژگی های زمین هستند، این سیستم واحدها به خاطر استفاده از ثوابت بنیادی فیزیک ثبات و جهان شمولی بالایی دارد. گرچه این تغییر واحدها در زندگی روزمره افراد تأثیری نمی گذارد؛ در پیشبرد علم و اندازه گیری های بسیار دقیق اثر خود را نشان خواهد داد.
پرفسور کلیتسینگ همچنین توضیح داد چگونه این پروژه مهم، از پژوهش های پیشین وی و دریافت جایزه نوبل در اثر کوانتومی هال، نشئت گرفته است.
بر پایه این گزارش دهمین کنفرانس بین المللی مواد مغناطیسی و ابررسانا (MSM17) با حضور دانشمندان و پژوهشگران برجسته ی جهان از امروز 27 آغاز و 30 شهریور در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می شود.
هدف این کنفرانس جمع آوری گروه های منطقه ای و بین المللی محققان و تکنولوژیست ها برای بحث در مورد نتایج جدید و چالش های جاری در زمینه ابررسانایی و مغناطیس است.
همچنین به اشتراک گذاری تجربیات دانشمندان در سراسر جهان و افزایش همکاری و تبادل اطلاعات دانشمندان منطقه با جامعه بین المللی از دیگر اهداف این کنفرانس چهار روزه عنوان شده است.
ایران
بیشترین
ارجاع
میان
کشورهای
اسلامی
امور
مغناطیسی
دارد
ارسال نظر و پیام
نظرات و پیام ها
مشخصات
نام
ایمیل یا شماره تماس
متن پیام
کد امنیتی
هنوز هیچ پیامی ارسال نشده است.
آخرین خبر ها
نااینهمانیِ راستی و اثباتپذیری
تلسکوپ «جیمز وب» یک حلقه جواهرنشان پیدا کرد
ماموریت ناسا برای کشف منشاء امواج رادیویی مرموز خورشید
ستارهشناسان سرعت چرخش کهکشان راهشیری را اندازهگیری کردند
فرود موشک «استارشیپ» یخ آب ماه را آلوده خواهد کرد
تَوهّمِ فضا و زمان
طلوع یک ستاره شبیه به خورشید
هند برای دومین ماموریت مریخی خود آماده میشود
یک سیاره فراخورشیدی به اندازه زمین کشف شد
آخرین ویدئو ها
آخرین تصاویر
عکس
خورشید امروز
ماه امشب
شبکه های اجتماعی
Top