اسپیسایکس با آزمایش هستههای داخلی موشک "فالکون سنگین"یک قدم به پرتاب محمولههای سنگینتر نزدیکتر شد.
به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، مدت زیادی است که "اسپیسایکس"(SpaceX) در حال تست موشک "فالکون سنگین"(Falcon Heavy) است.
این موشک که در سال 2011 معرفی شده، برای حمل محمولههای سنگینتر از ماهوارهها و کپسولهای معمولی و همچنین برای مسافتهای دورتر مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
پیش از این اعلام شده بود که احتمالا این موشک اولین پرواز خود را تا ماه نوامبر سال جاری میلادی انجام خواهد داد و موفقیتآمیز بودن تستهای اسپیسایکس حاکی از آن است که این پرواز با موفقیت انجام خواهد شد.
در جدیدترین تست موشک "فالکون سنگین"، هستههای بخش پیشبرنده این موشک با موفقیت آزمایش شد.
موشک فالکون سنگین در واقع از سه موشک فالکون 9 برای پرواز به فضا استفاده میکند.
موشکهای فالکون 9 در حال حاضر توانایی حمل بیش از 22 تن بار را به فضا دارد و به گفته مقامات اسپییسایکس، موشک فالکون سنگین میتواند حدود 64 تن بار را به فضا ببرد و همچنین برای ماموریتهای فرامداری مانند سفر به ماه و مریخ نیز مورد استفاده قرار بگیرد.
جدیدترین پرتاب محموله بوسیله اسپیسابکس کمتر از یک هفته دیگر برای نیروی هوایی آمریکا انجام خواهد شد.
قرارداد سری مابین اسپیسایکس و نیروی هوایی آمریکا که دو ماه پیش رسانهای شد، با پرتاب فضاپیمای "X-37B" در روز 7 سپتامبر اجرایی خواهد شد.
این فضاپیما در چهار ماموریت قبلی خود با استفاده از موشک "اطلس 5"(Atlas V) "اتحادیه پرتاب فضاپیمای آمریکا"(ULA) به فضا پرتاب شده بود.
اسپیسایکس همانند دیگر پرتابهای خود از موشک فالکون 9 استفاده خواهد کرد اما این بار قرار است این موشک قابل بازیابی برای اولین بار برای پرتاب فضاپیما مورد استفاده قرار بگیرد.
با وجود انتشار چند خبر در رابطه با این قرارداد، همچنان جزئیات آن سرّی است و هیچ توضیحی در رابطه با محتویات این فضاپیما و ماموریت آن داده نشده است.
این فضاپیما از نوع رباتیک بوده و سرنشینی در این ماموریت نخواهد داشت.
چندی پیش فضاپیمای X-37B پس از پایان ماموریت 718 روزه خود در مدار زمین در پایگاه فضایی "کندی"(Kennedy) واقع در فلوریدا فرود آمد.
شرکت بوئینگ این فضاپیما را تولید کرده است و نیروی هوایی آمریکا برای انجام مطالعه در زمینه کاهش خطرات پروازهای مداری از آن استفاده میکند.
چهارمین ماموریت فضاپیمای بوئینگ در تاریخ 20 مه سال 2015 میلادی با استفاده از موشک "اطلس 5" از پایگاه کندی در فلوریدا به فضا پرتاب شد.
از این فضاپیما که میتوان از نظر ساختاری آن را "مینیشاتل" نامید، برای انتقال مواد آزمایشگاهی به فضا و همچنین انجام آزمایشهای پیشرفته در زمینه برقراری ارتباط با ماهوارهها در فرکانسهای بالا استفاده شده است.
دو قرارداد اخیر نیروی هوایی ارتش آمریکا با اسپیس ایکس به ترتیب 83 میلیون و 96.5 میلیون دلار ارزش داشته است.