پایان رقابت‌های

پایان رقابت‌های "هایپرلوپ" در مقر "اسپیس‌ایکس"

در این دوره از مسابقات هایپرلوپ تیمی برنده بود که بتواند مسیر 1.25 کیلومتری را در کمترین زمان ممکن با بیشترین سرعت بپیماید.

بار دیگر رقابت‌های هایپرلوپ در مقر اسپیس‌ایکس انجام شد و این بار 25 تیم دور هم جمع شدند تا با هم به رقابت بپردازند. پس از رسیدن سه تیم به فینال مسابقات در این مرحله تیمی برنده بود که بیشترین سرعت را در بین سه شرکت‌کننده داشته باشد.

در این دوره تیم "وار"(Warr) از دانشگاه فنی مونیخ با رسیدن به سرعت 320 کیلومتر بر ساعت توانست رقیبان خود را شکست دهد.

با وجود قهرمان شدن این وسیله، ظاهر کوچک و وزن کم آن سبب شد بیشتر به شکل یک خودروی الکتریکی دیده شود که صرفا برای پیروزی در این مسابقه طراحی شده باشد و قابلیت‌های یک قطار هایپرلوپی را نداشته باشد.

این وسیله تنها 80 کیلوگرم وزن داشت و با استفاده از یک موتور 50 کیلوواتی حرکت می‌کرد. البته این تیم یک بار دیگر نیز در ماه ژانویه موفق شده بود به خاطر بالاترین سرعت در مقام اول قرار بگیرد.

دیگر تیم حاضر در مرحله فینال این دوره از مسابقات "پاردایم"(Paradigm) نام داشت که محصول مشترک دانشگاه "نورت‌استرن"(Northeastern ) و دانشگاه "مموریال"( Memorial ) در نیوفاندلند بود.

وسیله نقلیه این تیم برای سرعت گرفتن آن را بر روی یاتاقان‌هایی قرار دادند تا بتوانند کنترل وضعی آن را حفظ کرده و در مرکز تونل نگاه دارند تا بتوانند اصطکاک را کاهش دهند.

این تیم با رسیدن به سرعت 101 کیلومتر در ساعت موفق شد مقام دوم را در بیشترین سرعت در خلا بدست آورد.

سومین تیم حاضر در فینال این دوره "سوئیس‌لوپ" از دانشگاه فنی ETH زوریخ بود. این تیم از پیشران جت برای به حرکت در آوردن وسیله خود استفاده کرد که در آغاز حرکت خود با مشکل مواجه شد و با صدای بسیار بلندی حرکت کرد و توانست به سرعت 40 کیلومتر بر ساعت رسیده و سوم شود.

در پایان مسابقه "الون ماسک"(Elon Musk) رییس شرکت "اسپیس‌ایکس"(SpaceX) اعلام کرد که هیچ دلیلی ندارد که شرکت‌کنندگان در دور بعدی به سرعت‌های 800 تا 960 کیلومتر بر ساعت(500 تا 600 مایل بر ساعت) نرسند که این نشان می‌دهد این مسابقات همچنان ادامه خواهد داشت و ممکن است ما بتوانیم شاهد یک حمل‌ونقل زمینی باشیم که می‌تواند رقیبی برای هواپیماهای مسافربری باشد.

"هایپرلوپ" نوع جدیدی از حمل‌ونقل سریع است که توسط "الون ماسک" (Elon Musk) بنیان‌گذار شرکت‌های "تسلا موتورز" ،‌ "پی‌پل" (PayPal) و اسپیس‌ایکس در سال 2013 مطرح شده است.

در این نوع حمل‌ونقل کپسول‌هایی در داخل لوله‌هایی که در آن شرایط خلا حکمفرماست تا اصطکاکی در کار نباشد، قرار می‌گیرند که سرعتی بالغ بر 1220 کیلومتر بر ساعت دارند. با این سرعت می‌شود ظرف تنها ۳۵ دقیقه از لس‌آنجلس به سانفرانسیسکو رفت. هایپر لوپ با استفاده از فشار هوا که از عقب وسیله وارد و از خروجی‌های پائین آن به بیرون رانده می‌شود، حرکت می‌کند.

این گروه قصد دارند این سیستم را در این مرحله با سرعت‌های پایین آزمایش کنند، در حالی که نگاه‌شان به جابجایی بین دو شهر در سال‌های آتی است.

از زمانی که ماسک ایده هایپرلوپ را مطرح کرد، چندین شرکت استارتاپ به منظور توسعه و تحقق این ایده در آمریکا به وجود آمده است و دولت‌ها نیز بر روی امکان‌پذیری این نوع حمل‌ونقل مطالعه می‌کنند.

منبع: ایسنا


مشخصات
نام
ایمیل یا شماره تماس
کد امنیتی
هنوز هیچ پیامی ارسال نشده است.



Top