فضانوردان چینی وارد

فضانوردان چینی وارد "قصر آسمانی" شدند

یک فضاپیمای چینی حامل دو فضانورد با موفقیت به آزمایشگاه فضایی بدون سرنشین "تیانگونگ 2" ملحق شدند.


فضاپیمای شنژو 11 در ساعت 19:24 روز سه‌شنبه به وقت گرینویچ به تیانگونگ 2 در ارتفاع 393 کیلومتری زمین متصل شد.


اگرچه دو فضانورد به نام‌های جینگ هایپنگ و چن دانگ در این پرواز حضور داشتند، اما فرآیند اتصال به ماژول آزمایشگاه فضایی بصورت کاملا خودکار انجام شد.


فضاپیمای چین


جینگ و چن ساعت 22 به وقت گرینویج وارد تیانگونگ 2 که واژه‌ای چینی به معنی "قصر آسمانی" است شدند و برای 30 روز در این آزمایشگاه مداری باقی خواهند ماند.



این دو فضانورد طولانی‌ترین ماموریت فضایی سرنشین‌دار چین را انجام خواهند داد. به گزارش شین‌هوا، آنها روز یکشنبه(25 مهر) به فضا پرواز کردند و اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، بطور کلی 33 روز در مدار خواهند ماند.


ماژول 10.5 متری تیانگونگ 2 در سپتامبر 2016 به مدار ارسال شد. این فضاپیمای 9.5 تنی دومین آزمایشگاه فضایی چین است. تیانگونگ 1 در سپتامبر 2011 به فضا ارسال شده بود و در زمان ماموریت خود، میزبان سه فضاپیما شد که دو مورد آن سرنشین‌دار بودند. عمر عملیاتی این ماژول در ماه مارس به پایان رسید و احتمالا اواخر 2017 روی زمین سقوط خواهد کرد.


برنامه تیانگونگ برای بررسی فناوری‌های الحاق مورد نیاز چین برای ساخت ایستگاه فضایی آینده آن طراحی شده که قر ار است تا اوایل دهه 2020 اجرایی شود. این ایستگاه فضایی بسیار کوچکتر از ایستگاه فضایی بین‌المللی 440 تنی است که با هزینه 100 میلیارد دلار توسط 15 کشور جهان ساخته شده است. طبق گزارش‌ها، ایستگاه فضایی چین احتمالا 60 تن وزن خواهد داشت.


شنژو 11 نخستین فضاپیمای سرنشین‌دار چین در سه سال گذشته است. پیش از آن شنژو 10 سه فضانورد را در ژوئن 2013 به تیانگونگ 1 برده بود که 14 روز در فضا مانده بودند.


منبع: ایسنا



مشخصات
نام
ایمیل یا شماره تماس
کد امنیتی
هنوز هیچ پیامی ارسال نشده است.



Top