پرتاب ماهواره مخابراتی با استفاده از موشک چندبار مصرف

شرکت "اسپیس‌ایکس" قصد دارد تا بامداد یکشنبه آینده یک ماهواره مخابراتی را با استفاده از یک موشک "فالکون ۹" که قبلا مورد استفاده قرار گرفته به فضا پرتاب کند.

تامین ماهواره مخابراتی ایران با همکاری عرب‌ست تا 2030

رییس سازمان فضایی ایران با تاکید بر این‌که از طریق ماهواره «بدر ۷» و با همکاری عرب‌ست تا ۱۴ سال آینده خدمات ماهواره‌ای ارائه خواهد شد، گفت: طراحی و در مدار قرار دادن ماهواره مخابراتی و ارتباطی کاملا ایرانی را در دستور کار داریم.

برنامه جامع همکاری‌های بین‌المللی هوایی تدوین شد

دبیر ستاد توسعه صنایع دانش‌بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری گفت: با هدف توسعه صنعت هوافضای کشور، برنامه‌ای جامع در شرایط پساتحریم، برای همکاری‌های بین‌المللی هوایی و هوانوردی بین ایران و کشورهای صاحب و متقاضی فناوری تدوین شد.

پیش‌نویس قانون ملی فضایی کشور رونمایی شد

همزمان با هفته جهانی فضا، پیش‌نویس قانون ملی فضایی کشور با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مسؤولان حوزه فضایی کشور، عضو شورای عالی فضایی و مشاور رییس جمهور رونمایی شد.

پرتاب تلسکوپ فضایی جیمز وب یک سال به تعویق افتاد

قدرتمندترین تلسکوپ فضایی ساخته دست بشر باید برای پرتاب به فضا یک سال دیگر صبر کند.

شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه فضایی ایجاد می‌شود

رییس سازمان فضایی ایران با اشاره به آخرین وضعیت 5 ماهواره ملی گفت: به منظور ایجاد کنسرسیوم برای ادامه فعالیت‌های فضایی درصدد هستیم تا شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد شود.

انجام سفرهای زمینی با موشک فضایی!

گویا بنیانگذار شرکت "اسپیس‌ایکس" و نابغه عرصه فناوری یک ایده محیرالعقول دیگر را در سر می‌پروراند. "الون ماسک" می‌خواهد امکان سفرهای زمینی را نه به وسیله دوچرخه، اتوبوس، اتومبیل و هواپیما، بلکه با موشک فضایی فراهم کند.

برنامه‌های جدید اسپیس اکس برای مهاجرت به مریخ

ایلان ماسک رئیس شرکت SpaceX مدعی شد تا سال 2024 میلادی انسان‌ها می‌توانند با هدف تشکیل یک جامعه در مریخ، به سیاره سرخ سفر کنند.

آمریکا یک "ستاره مصنوعی" به فضا می‌فرستد

محققان آمریکایی در یک پروژه قصد دارند یک سازه فضایی از جنس الماس مصنوعی را به مدار زمین بفرستند که همانند یک ستاره از زمین قابل رویت خواهد بود.

پنجمین پرتاب موشک آریان 5 انجام شد

پس از به تعویق افتادن پرتاب دو ماهواره با استفاده از موشک آریان 5، شرکت آریان‌اسپیس سرانجام موفق شد این ماموریت را انجام دهد.


Top