وجود ابر در سیاره کوتوله+تصاویر

فضاپیمای نیوهورایزنز موفق به کشف ابر در سیاره کوتوله پلوتو شد.

کشف شواهدی از 2 قمر جدید در حلقه‌های اورانوس

اورانوس که یکی از دورترین سیارات منظومه شمسی است، سیاره‌ای گازی با 27 قمر شناخته است اما اکنون دانشمندان دانشگاه آیداهو از وجود احتمالی دو قمر کوچک در میان حلقه‌های آن سخن گفته‌اند.

نشست خبری ناسا برای افشای اسرار اروپا/وجود یک اقیانوس زیر سطحی

سازمان فضایی آمریکا (ناسا) دوشنبه آینده در یک کنفرانس مطبوعاتی، اطلاعات جدیدی را درباره فعالیت های شگفت انگیز قمر Europa منتشر خواهد کرد. قرار است در این کنفرانس مطبوعاتی درباره مستنداتی که وجود یک اقیانوس بزرگ را در زیر سطح یخ زده Europa اثبات می کن

پلوتو بزرگترین قمر خود را به رنگ قرمز در می آورد

در ماه ژوئن سال 2015 زمانی که دوربین های فضاپیمای افق های نو (نیوهورایزنز) متوجه رنگ مایل به قرمز ناحیه قطبی بزرگترین قمر پلوتو یعنی شارون شد؛ دانشمندان به دو موضوع پی بردند.

راز اولین شهاب‌ سنگ فرا منظومه‌ای فاش شد

دانشمندان پس از 16 سال مطالعه بالاخره راز تکه سنگ فضایی را که در سال 2000 میلادی در بریتیش کلمبیا سقوط کرده بود کشف کردند.

شکار چشم گردباد توسط ناسا+تصاویر

ناسا اخیرا به نمایش تصاویر ماهواره‌ای از گردباد غول‌پیکر"نپارتاک" پرداخته که ماه گذشته با سرعت 210 کیلومتر در ساعت در دریای فیلیپین حرکت کرده و در چین و تایوان باعث خرابی خانه‌ها و کشته و زخمی شدن شماری از ساکنان شده بود.

تصویر مینیاتوری ناسا از ابرهای زحل

ناسا تصویر جدیدی از ماموریت فضاپیمای کاسینی را به نمایش گذاشته که در آن ابرهای موجود در نیمه جنوبی سیاره زحل را با رنگ کاذب آشکار کرده است.

دهانه های آتشفشانی سرس چگونه محو شده است؟

سرس جرم آسمانی ای می باشد که جایی بین سیاره مریخ و مشتری قرار دارد و از این جهت که بسیاری از سیارک ها و اجزای منظومه شمسی به آن شباهت دارند مهم می باشد، در طول میلیون ها سال در اثر برخوردهای، دیگر اجرام منظومه شمسی به سیاره کوتوله سرس دهانه های بزرگ

آغاز مأموریت شگفت انگیز «جونو» در مدار مشتری

پس از پیمودن مسافتی برابر با ۱.۸ میلیارد مایل و پنج سال سفر در فضا، در ‌‌نهایت به زودی کاوشگر ناسا با نام Juno (جونو) رسیدن خود به مقصد مورد نظر را با یک سیگنال رادیویی ساده به دانشمندان خبر خواهد داد؛ یک بوق سه ثانیه‌ای.


Top