رسانا

 

ناسا با همکاری آمازون به جنگ خورشید می‌رود!


سیستم ناوبری هوشمند مبتنی بر هوش مصنوعی در فضا

ناسا در حال توسعه یک سیستم ناوبری هوشمند در فضا است.

برای سفرهای فضایی، آب جایگزین سوخت موشک می شود

محققان روشی نوین برای تامین سوخت، آب و هوای مورد نیاز فضانوردان برای سفر به اعماق فضا یافته اند. در این روش مولکول های آب به اکسیژن و سوخت هیدروژن تبدیل می شود.

استخراج اکسیژن و هیدروژن از آب در شرایط میکروگرانش

محققان آمریکایی راهکار جدیدی را برای به دست آوردن اکسیژن و هیدروژن از آب در شرایط میکروگرانشی ابداع کردند که در آن تنها از یک ماده نیمه رسانا و نور خورشید استفاده می شود؛ مهمترین کاربرد این دستاورد در سفرهای فضایی است.

ساخت سلول خورشیدی با استفاده از باکتری های زنده

محققان دانشگاه بریتیش کلمبیا راهکار جدیدی را برای تولید سلول های خورشیدی حاوی باکتری ابداع کردند که کارآیی بالاتری داشته و در روزهای ابری نیز الکتریسیته تولید می کند.

در تحقیقات مشترک ایران با انگلستان، ژاپن و اسپانیا محقق شد: ارائه روشی برای شناسایی رفتار آب

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف با انجام یک طرح تحقیقاتی مشترک با محققانی از کشورهای انگلستان، اسپانیا و ژاپن موفق به ارائه روشی برای شناسایی رفتار دقیق مولکول‌های آب در فصل مشترک با الکترودها شدند و به گفته آنها نتایج این تحقیق در مجلات "ساینس" و "

همکاری محقق ایرانی با برنده نوبل فیزیک/ شناسایی رفتار مولکول

همکاری نانویی دانشمند ایرانی با برنده جایزه نوبل فیزیک سال ۲۰۱۰ در خصوص شناسایی رفتار دقیق مولکولهای آب انجام گرفت.

ابداع مواد 2 بعدی مصنوعی که رسانای الکتریسیته هستند

فیزکدانان آمریکایی موفق شده‌اند نوع جدیدی از مواد دو بعدی رسانای الکتریسیته ابداع کنند که تاکنون در طبیعت دیده نشده‌اند.

زادروز "جان رابرت شریفر" فیزیکدان نامی آمریکایی

جان رابرت شریفر، فیزیکدان آمریکایی است که به همراه "جان باردین" و "لئون نیل کوپر" در سال 1972 موفق به دریافت جایزه نوبل فیزیک برای ارائه نظریه‌ای در مورد "ابررسانایی" یا نظریه "بی سی اس" (BCS) شدند.

ساخت جوهر رسانا با کاربرد در ایجاد مدارهای الکترونیکی چاپی

از سوی ستاد ویژه‌ توسعه‌ فناوری نانو پانزدهمین چالش نوآوری نانو در زمینه "ساخت جوهر رسانا و نیمه‌رسانا" با هدف رفع چالش‌های این حوزه برگزار می‌شود.


Top